Jeu des Boules middag met BBQ 2024

Op dinsdagmiddag 25 juni jl. was het weer zover en kon, na het openingswoord van de voorzitter, de Jeu-des-Boules ballen weer uit het vet om regelmatig het zand in te duiken. Het zonnetje deed zijn best en het was erg warm maar de organisatie had voorzien in voldoende schaduwplekken zodat er geen belemmering waren.
Wiel nam de spelregels door en werden de teams samengesteld. Wat een schik en humor erom heen. Gelachen, serieus punten verzamelen en ondanks dat enkele hun best dezen bakten ze er niets van. Wellicht kan deze laatste groep zich aansluiten bij het voorstel van de voorzitter om volgend jaar zelf een koek te bakken zodat we deze kunnen nuttigen met een lekker bakje koffie voor de aanvang van de wedstrijd.
Na gedane arbeid was het dit keer niet goed rusten want de innerlijke mens moest ook nog verzorgd worden. Diversen leden hadden heerlijke salades gemaakt en de barbecue walmde er op los om het vlees van de slager te garen. Natuurlijk kon ook hier een lekker koud drankje niet ontbreken.
Met meer dan 40 deelnemers kunnen we ook dit jaar terugkijken op een zeer geslaagde activiteit waarvoor dank allemaal. 

De bijgaande foto’s geven de gezellige sfeer aan van de activiteit.

Fotograaf: Joos Swijghuizen