Kletsmiddag 2024

Zaterdagmiddag 27 januari was het zover en kon de Offerse Kletsmiddag beginnen. Om 13.30 uur startte het programma en om 13.00 uur liep de zaal al vol. Tafels vol met lekkers en koffie met vlaai aangeboden door de KBO. Bij aankomst van Pikkulprins Wim en prinses Thea werden ze verrast op de vrolijke noten van De Maastaler Muzikanten en zat de stemming er al goed in. Dan is toch het moment aangebroken en moet Pikkulprins Wim en Thea hun ambt neerleggen. Ze hebben het fantastisch gedaan en met een mooie “preek” konden ze een mooi jaar afsluiten.

Na vertrek van de Maastaler kon de Offerse PTT-band het overnemen. Geweldig hoe snel ze kunnen improviseren en de eerste polonaises werden snel gelopen. De vele optredens van de Gezellige Nellies, dansgardes, Wej drie en de De drie uut Offere waren fantastisch en het publiek genoot in volle teugen. In alle drukte hebben we gelukkig ook nog tijd gevonden om de nieuwe Pikkulprins en prinses uit de poppenkast te laten komen. Thadahhhh Wim dun twedde met zijn prinses Marlies het nieuwe prinsenpaar van de Pikkuls 2024.

Er waren maar liefst vier prinsenstellen in de zaal en wel De Sneuzels met prins Loek en prinses Aliya, prins Stef met Annalieke en het hoge bezoek uit het Bombakkesrijk prins Marco met zijn in Offere geboren prinses Monique en natuurlijk onze kersverse Pikkelprinsenpaar Wim en Marlies.
Dank aan de organisatie en alle deelnemers. We mogen terugkijken op een oer gezellige middag en er werd nog gedanst gesprongen en wat zeker niet kon ontbreken er werd nog flink gekletst.


Wim dun twedde met zijn prinses Marlies
Foto: Annet Megens

Meer foto’s: Kletsmiddag 2024