Opening Alverman 2.0 KBO


1 -2 en 3 juli is de opening van de nieuwbouw bij de Alverman.
Dit is nu en voor de toekomst de locatie waar we als KBO activiteiten organiseren, zoals de wekelijkse gym en koersballen.

Zaterdag 02 juli van 13.00 – 16.00 uur  is de dag dat de verenigingen zich presenteren in de Alverman. Zo ook KBO-afdeling Afferden.
We willen de inwoners van Afferden laten zien hoe leuk koersballen kan zijn. Daarom willen we de koersbal mat uitleggen en een demonstratie koersballen verzorgen. Deze demonstratie begint om 14.00 uur. Dus koersballers en geïnteresseerden  kom kijken.

Verder willen we informatie verstekken over de ouderen gym die we verzorgen onder leiding van Yvonne Krebbers. Zij laat dan zien welke materialen ze gebruiken voor deze verantwoorde beweging voor ouderen.

Ook laten we de bezoekers zien wat de KBO (Kom Bij Ons) allemaal organiseert en hoe deze vereniging werkt.
Leden ontvangen 10 maal per jaar een interessant magazine en er zijn verschillende mogelijkheden voor kortingen.

Verder zoeken we nog mensen die tijdens dit feestweekend een uurtje kunnen helpen. Dit voor in de stand van de KBO of achter de bar, met opruimen en alle voorkomende werkzaamheden. Als je denkt “Dit vindt ik wel leuk”geef je dan op bij het secretariaat KBO tel. 06 – 271 345 90 of bij Anneke Heiligers tel 06 – 482 198 61.