Offerse Aovund

Kom ook naar de Offerse Aovund op donderdag 23 mei van 18.30 tot 22.30 uur
Bij de Alverman, Hengeland 12A, 5851EA Afferden
Georganiseerd door de KBO

Voorverkoop kaarten voor d’n Offerse Aovund.
VOL=VOL
Programma bestaat uit gevarieerde muziek en sketches.
Er treden twee bands op waarvan hun roots liggen in Offere. Beide bands hebben een prachtig repertoire op gebied van muziek. Op deze avond gaan wij hiervan genieten……………….

U kunt u opgeven d.m.v. betaling van onderstaand bedrag.
€ 7,50 p.p. op rekening van KBO Afferden nummer NL25 RABO 0101 8081 86 o.v.v. Offerse Aovund

“Uut Offere”
Rond 1965 begonnen Theo Arts en Theo Janssen als de “Starfighters”. Al snel kwam Ger Koch erbij als bassist en daarna Piet Wijers als Drummer.
Onder de naam “Emulations” was deze band vooral bekend op jeugdbals in wijde omgeving. Na een korte pauze i.v.m. diensttijd start de band weer op met Theo Arts, Henk Willems als drummer en Jan Cox als toetsenist en sloot Piet Wijers aan als gitarist/zanger. Jan Cox werd vervangen weer door Theo Janssen en onder de naam “Allegro” vooral bekend van bruiloften en partijen.
Uiteindelijk sloot Ger Koch weer aan onder de nieuwe bandnaam “Emulegro”. Na het 50 jarig jubileum kwam uiteindelijk Emiel Rutten (gitarist) en Jennifer Bartels (zangeres)
En nou heten we zoals we moeten heten…… “ UUT OFFERE “….uut…Offere.

Rieany Janssen
Rieany Janssen, won als vierjarige met het lied Baa baa black sheep………… een songfestival. Het gevoel dat dit haar gaf, is haar altijd bijgebleven. Ze is dan ook nooit meer gestopt met zingen, dansen en acteren. Ze heeft al heel lang niet meer de behoefte zich door een jury te laten beoordelen. Zichzelf steeds weer opnieuw uitdagen en de reacties van publiek zijn haar vele malen dierbaarder. De passie voor muziek, theater en dans voel je als Rieany op het podium staat. RIEANY PLUS bestaat uit drie bevlogen en eigenzinnige muzikanten die in dienst van het lied zingen en spelen tot kunst hebben gemaakt.Een trio met een rijk verleden in het Nederlandse club- en theatercircuit. Namen als Jan Hendriks, gitaar en zang (o.a. Doe Maar en Boudewijn de Groot) BJ Baartmans, gitaar, mandoline en zang (Lain Matthews en Jack Poels) en natuurlijk Rieany Janssen, zang (Midnight Hour en Boerenleenband) hebben hun sporen allang verdiend.
Van Rock and Roll tot ingetogen Nederlandstalige cabaretliedjes, van Soul tot Jazz en Franse chansons, in haar theatervoorstelling word je vanzelf meegesleept in haar rake typeringen.